کوپ فارا
کوپ کلوش
کوپ کلوش
ابتدا موها را شسته و نرم کننده می زنیم و در حالیکه آرایشگر در جلوی مشتری ایستاده
موها را به دو قسمت از فرق سر جدا کرده و از قسمت جلو (۸ ابرو ۸ ابرو تاج سر ) مثلثی را انتخاب می کنیم که این مثلث می تواند بر اساس پر پشت بودن یا کم پشت بودن موی مشتری کمتر شود با ید توجه داشت چهره و آناتومی صورت مشتری ، چاقی و لاغری چهره و سن وسال می تواند موارد انتخاب را تغییر دهد . پس از جدا کردن قسمت جلوی سر موها را به سمت صورت شانه زده و با زاویه صفر درجه به بلندی ۲/۱ بینی کوتاه می کنیم توجه داشته باشید در کلیه کوپها ۱ سانت بلندتر موها را کوپ کرده زیرا پس از خشک شدن طبیعتا موها کوتاه تر می شوند.
از قسمت تاج سر برشهایی به صورت شعاعی به اطراف سر جدا کرده و با توجه به الگوی چتری تا تیغه بینی جلو آورده و با زاویه صفر و صفرمایل (۴۵ درجه ) بصورت اوریب کوتاه می کنیم و لایه های بعدی تا فرق وسط پشت سر به همین شکل ادامه خواهد داشت .
در این حالت سمت دیگر مو را به شکل قرینه و به روش شعاعی جدا کرده و با توجه به الگوی چتری مثل طرف قبل اعمال می کنیم .
اموزش کوتاهی مدل فارا
در صورتی که مشتری درخواست مدل فارا داشته باشد الزاما باید ابتدا کوپ کلوش اعمال و سپس فارا انجام شود . چرا که در کوپ کلوش کادر بسته می شود .
پس از انجام کوپ کلوش در حالیکه آرایشگر دور سر مشتری می چرخد
و هر شعاعی را مناسب با محل ایستادن خود انتخاب کرده
و زاویه را نسبت به رستنگاه انتخاب می کند بنا به درخواست مشتری که روی مو چقدر خرد شود ،
می تواند با زاویه ۹۰ درجه یا ۱۳۵ درجه موها را از رو خرد کند .
هرچه زاویه بیشتر باشد مو از رو خردتر می شود . پس از پایان همانطور که گفته بودم در مدلهای لایه لایه چک عمود واجب است .
در آموزشگاه آموزش آرایشگری زنانه “کلبه آرزو” از جدیدترین و بهترین خدمات آموزش کوتاهی موی زنانه بهره مند شوید.
پس از اتمام دوره مدرک تخصصی ارایه می شود و سپس اقدامات لازم برای مدرک فنی حرفه ای انجام می شود